Fajter

Politika

А ВИ МИСЛИЛИ ДА ОН НЕМА ЧЛАНОВЕ! ВулВина напустило и оно мало "социјалиста", цео општински одбор у Сурчину - ПОБЕГАО из странке министра ослобођеног војске!

Autor: Фајтер / Ало.рс / од 21.12.2017.

Цео Општински одбор Сурчина Покрета социјалиста Александра Вулина, заједно са председником Небојшом Бојичићем, напустио је ту странку, сазнаје “Ало!”.

Како ствари стоје, они ће у будуће деловати као покрет грађана.

Наиме, незадовољни функционисањем Градског одбора Покрета социјалиста, на чијем челу је Небојша Петровић, цео одбор из Сурчина, њих 17, поднео је колективну оставку на све функције, али и чланство у том покрету. Они су у допису предсенику Покрета социјалиста Александру Вулину истакли да су се на овај потез одлучили након “срамотно одржане седенице и изношењу неистина о ОО ПС Сурчин на Извршном одбору ГрО, и то без позивања представника одбора”.

"ОО ПС Сурчин, као одбор са два узостопно најбоља резултата, не жели да учествује у неистинама и манипулацијама председника ГрО Небојше Петровића. Ако председник ГрО има жељу да уклони квалитетне одборе, као што су Стари Град и Сурчин, јер му представљају политичку конкуренцију и постоји његова бојазан да упадну у видокруг председника Александра Вулина, ми ће мо му у томе помоћи подношењем оставки на чланство у Покрету социјалиста. Овој нашој одлуци највише је допринело дрско кршење статута Покрета социјалиста од стране председника ГрО",  наводе дојучерашњи чланови Вулинове странке.

Ову информацију за један таблоид близак СНС је потврдио и Небојша Бојичић.

"У понедељак смо сви поднели оставке и на све функције и на чланство у странци. Решили смо да своје деловање наставимо као Група грађана која ће наставити да подржава политику Српске напредне странке са којом смо имали одличну сарадњу у Сурчину", поручује Бојичић.

Нови покрет чиниће 17 бивших чланова Покрета социјалиста, као и активисти, те ће их за почетак у Сурчину деловати укупно око четрдесетак.

"Председнику Покрета социјалиста Александру Вулину ништа не замерамо. Верујем да он није ни био упознат са проблемима на градском и општинском нивоу. Првенствено смо се на овај корак одлучили јер смо разочарани фунцкионисањем Градског одбора странке који не поштује ни статут странке", закључује Бојичић.

Ово, иначе, није први пут да цео Општински одбор напусти Вулинову странку. "Ало" је већ писао о Општинском одбору Старог града Покрета социјалиста који је такође цео напустио ту странку пре пет месеци и прешао у редове напредњака.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti