Fajter

Politika

ЂОРЂЕВИЋ: Одлука Хрватске о министру Вулину показује "лице и наличје њихове политике"; Адекватно ћемо реаговати на њихову одлуку

Autor: Фајтер / Б92.нет / од 26.04.2018.

Министар Зоран Ђорђевић очекује да ће Влада Србије адекватно реаговати и дати одговор на све оно што је Хрватска урадила у претходном времену.

Упитан да ли ће бити уведене реципрочне мере на одлуку Хрватске да српски министар одбране Александар Вулин није добродосао у ту земљу и да ли ће се те мере односити на хрватског министра одбране, Ђорђевић је рекао да не жели да говори о томе пре одлуке Владе.

"Очекујем да ћемо да расправљамо о томе, али не бих о томе пре него што влада донесе било какву одлуку. Очекујем да ћемо адекватно реаговати и да ће Влада Србије дати одговор на све оно што је Хрватска урадила у неком претходном времену", рекао је министар за ТВ Прва.

Ђорђевић је рекао да поступак Хрватске у случају министра Вулина показује "лице и наличје хрватске политике" и само разоткрива шта они мисле о Србији.

"Мислим да је непримерено да се према једном члану Владе Србије тако односи земља која је чланица ЕУ", нагласио је Ђорђевић.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti