Fajter

Politika

У СКУПШТИНИ КЛАСИКА, РИЈАЛИТИ: Први пут да је једна посланица рекла оно што СВИ МИСЛИМО: "Ма терајте се сви у ку*ац"; А ни ЈЕШИЋ није пропустио прилику да се ИЗБЛАМИРА (ВИДЕО)

Autor: Фајтер / Курир.рс / од 05.10.2017.

Посланица покрета Доста је било др Ана Стевановић одржала је јуче у Скупштини Србије посланицима предавање о томе како треба да се понашају у парламенту, али чим је завршила свој говор излетело јој је управо оно што би, судећи по томе какве ставове има, прва оштро осудила.

"То што су неки посланици изашли из појединих ријалитија, не значи да треба да праве ријалити шоу од скупштине", поручила је др Стевановић.

Затим је удаљила микрофон од лица, али недовољно далеко...

"Ма терајте се сви у к..ац", чула се њена следећа реченица.



Ово нису биле једине ружне речи које су јуче пале у Скупштини, па је тако посланик ДС Горан Јешић Срби Филиповићу рекао "Коњино једна".

"Немој да ме пазујеш, коњино једна, молим те", рекао је Јешић, а председавајући Владимир Маринковић му је одмах искључио микрофон.

"Колега Јешићу! Ја не могу да верујем шта сте ви изговорили", додао је Маринковић.

Иначе овај Јешићев снимак је изазвао и полемику због израза који је употребио управо пре речи "коњино", односно "Немој да ме пазујеш". Остаје нејасно шта је тачно посланик ДС рекао, а у неким коментарима се појавило објашњење да је реч о паузирању.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti