Fajter

Politika

КАКАВ НАРОД, ТАКВА СКУПШТИНА: Палма баљезгао неке неписменлуке, прозивао Живковића, а онда га бивши премијер ПОСАДИО НА МЕСТО! Узгред докачио и "НАПРЕДЊАЧКО АРЛАУКАЛО"

Autor: Фајтер / Курир.рс / од 07.12.2017.

Покушао је господин звани "2000 за госпођу" да се дохвати са видно елоквентнијим Живковићем, и богами, није се добро провео...

"Видите, господин Живковић ме је цитирао 2.000 за госпођу, 3.000 за господина... Очигледно господин Живковић не зна да су 3.000 динара џепарац за студента из унутрашњости за две недеље", реплицирао је данас у Скупштини Србије народни посланик и лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма одговарајући Зорану Живковићу, лидеру Нове странке, уз тврдњу да је претходно погрешно протумачен.

"Ако ме још једном позовете, ја ћу да вас подсетим на прошлост, још једну у Нишу која се десила", рекао је Палма Живковићу пошто је претходно испричао како је Живковић својевремено позвао Нишлије да гласају за њега и не плаћају струју а да су касније ипак морали да је плате и то са каматама!

"Јако је тужно што слушамо овакве коментаре на моју дискусију о буџету, ја ту прозвах министра финансија, одбране, а онда је прво устао најпаметнији, најелоквентнији, најлепши међу вама и он вам је ту дао нове стандарде и седи ту поред оног што арлауче", одговорио му је Живковић, а нешто касније у расправу је ушао и посланик Маријан Ристичевић...

 



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti