Fajter

Politika

У КОКПИТУ ЋЕ ПЕВА БЕТОВЕН! Драган Марковић Палма најавио извоз АВИОНА из Јагодине за САД! Само, следеће године.... Наравно

Autor: Фајтер / Б92.нет / од 22.12.2017.

Председник Скупштине града Јагодине Драган Марковић Палма најавио је да ће из Јагодине почети извоз авиона у САД.

Марковић је на новогодишњем коктелу казао и да му је председник Србије Александар Вучић јавио да ће доћи нови инвеститор у Јагодину.

"Пре два и по сата позвао ме председник Републике Александар Вучић и питао ме шта радим и ја сам му рекао. Вучић ми је казао: Ево ти једна радосна вест. Следеће године доћи ће један инвеститор у Јагодину и запослиће 200 радника”, рекао је он, након чега се халом проломио аплауз.

Марковић је рекао да тим аплаузом није поздрављено само то што ће Вучић довести једног инвеститора у Јагодину, већ и све оно што су Александар Вучић и Ивица Дачић радили у последње време.

"Био сам на неколико коктела у Београду и тамо виђам увек исте људе, политичаре и богате. Али ми смо у Јагодини навикли да се дружимо са обичним људима. Обичан човек треба да осети шта је новогодишњи коктел, а не само они који се баве политиком или имају много пара”, рекао је Марковић.

Он је најавио да ће у Јагодини бити отворена фабрика авиона компаније “Аеро еаст”, Милорада Матића, који је преселио производњу из Краљева у Јагодину.

"Извозићемо авионе из Јагодине у Америку на којима ће писати Сити Јагодина", казао је Марковић.

Он је рекао да ће у Јагодини бити отворено и скијалиште.

"Метеоролози кажу да тада неће бити снега, али у Јагодини ће га бити, не са неба већ вештачког. И биће бесплатно за Јагодинце и биће им на располагању и опрема", најавио је председник Скупштине града Јагодине.

Он је подсетио да Јагодина има Аква парк, Зоо врт, Музеј воштаних фигура, а следеће године имаће и две куле које ће, како је додао, изградити БК група Богољуба Карића и у којима ће квадрат стана коштати 499 евра.

Министар за енергетику и рударство Александар Антић је поручио да је Јагодина град за пример. Србија је кренула да се развија. "Србија диже своју економију и постаје боље место за живот а 2018. године ће бити повећане плате и пензије и сви ће осетити бољитак", рекао је он.

Коктелу су међу 6.200 званица присуствовали привредници, пољопривредници, радници, синдикалци, пензионери, студенти, представници Српске православне цркве, полиције, војске, правосудних органа, занатлије, здравствени, просветни, културни радници..

На коктелу су били и министри у Влади Србије Александар Антић и Бранко Ружић, заменик председника Покрета снага Србије Драгомир Карић, отац Новака Ђоковића, Срђан Ђоковић и други.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti