Fajter

Politika

Страшни витез ЈУЛКО БЕЗРЕПИ*: Вулин није ШОЊА, он на Косово иде кад му дуне!

Autor: Фајтер / од 09.06.2017

Знате оно кад дођу они дани? Они дани када један српски министар чега већ, мора да се хвали како може да иде на југ сопствене земље, познат под називом "срце Србије", кад год се њему прохте!

Министар за рад, запошљавање, повампирени јуловац и још понешто, изјавио је данас да може да дође на простор Косова и Метохије, у било који град, "када год хоће", те да може да уђе, изађе и да приштинске власти о томе или не знају ништа, или да не могу да га спрече.

"Ово је у кратком року четврти пут да ми је Приштина забранила да долазим, односно четврти пут да су прекршили Бриселски споразум и да су прекршили сва договорена правила понашања. Приштина одлично зна да ја могу да дођем на простор КиМ када год хоћу, у било који град, у који год хоћу и наравно, без било каквог питања", рекао је Вулин новинарима.

Занимљиво.

Ако узмемо чињеницу да ова власт није, колоквијалним речником, "продала Косово", онда не видимо шта је тако херојски у овој тврдњи, да би се китили и шепурили накинђурени јуначким изјавама из удобне фотеље у центру града. 

Како је истакао, "небројено пута је доказао" да може да дође у Косовску Митровицу, као што може да дође у Приштину, може да уђе, изађе и да они о томе или не знају ништа, или да не могу да га спрече.

Они то једноставно не могу. Али, ово је њихов покушај да изазову инцидент, да ја дођем и да онда читаву своју причу о Великој Албанијиј, етничком чишћењу, све насиље којим се служе, мржњу коју изливају на српски народ, оправдају једним мојим доласком на КиМ", рекао је Вулин.

Ах да, има само тај ситан детаљ. *"Јулко безрепи" (пошто је некад, као члан ЈУЛ био репат, односно имао је коњски реп; прим.аут.) може да иде на Косово, само што мора малко да се скрива, хода тихо на прстићима, или да се по мраку, камуфлиран својим црнокошуљашким комбинезоном вуче на лактовима преко границе. 

Министре, покриј се ушима кад имаш чиме, јер образа немаш! 

 



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti