Fajter

Politika

ШТА ВЕЛИ НАПРЕДЊАЧКИ ВЕСЕЛИН? Ивица Дачић на Пинку (а где би?) "објаснио" како опозиција види београдске изборе

Autor: Фајтер / Данас / од 14.12.2017.

Београдске изборе опозиција доживљава као пробу за то колико људи око себе могу да окупе, како би потом наступили на парламентарним изборима , изјавио је председник Социјалистичке партије Србије и шеф дипломатије Ивица Дачић, који сматра да се опозиција не бори за Београд, већ за власт у Србији.

Београдске изборе опозиција доживљава као пробу за то колико људи око себе могу да окупе, како би потом наступили на парламентарним изборима, рекао је Дачић за ТВ Пинк.

Он сматра да ово за опозицију није борба за Београд, већ за власт у Србији.

Разумем Вучића који ради за стабилност Србије јер није свима по вољи политика коју водимо и наш однос према најактуелнијим темама. Зато је врло важно да је Србија стабилна, а стабилност бисмо могли да покажемо на парламентарним изборима, зато од њих не бих бежао, рекао је Дачић.

Да се ја питам, напоменуо је, чак бих и расписао парламентарне изборе.

Међутим, опозиција и сама зна да им парламентарни избори не одговарају, јер немају рејтинг и немају никакав проценат - тешко је у празној врећи стајати усправно, рекао је Дачић сматрајући да опозииција жели да градске претворе у "неко финале Лиге шампиона".

Они свакодневно говоре да се Вучић плаши избора, да се плаши да их распише због запада или због истока. Излазе на београдске изборе, а досад нисам видео да су расправљали нити о једној београдској теми, рекао је Дачић.

Коментаришући најаву кандидатуре Драгана Ђиласа за беогадске изборе, Дачић сматра да је то покушај уједињавња против Вучића.

Није га било, град га није интересовао и сада се појавио и говори да Београд иде странпутицом, изјавио Дачић оцењујући да је то покушај поврака из мртвих остатака Демократске странке и покушај уједињавања против Вучића, који неће имати успеха.

Кога они сада убеђују да ће град нормално функционисати ако дођу на власт? Ово је покушај враћања из мртвих остатака и деривата Демократске странке, па и Саше Јанковића који је све ове године био избор ове странке. Покушавају да се уједине са аспекта борбе против Вучића, али неће имати успеха, рекао је Дачић.

Он је подсетио да су сви из опозиције отишли, па се сада враћају и покушавају да поново дођу на власт и додао: "Ово је исто као када бих се ја кандидовао за градоначелника, јер сви знају да ме та функција не занима".

Не бих да поредим, али моја деца имају великог и малог, досадног пса који стално лаје и уједа док га овај велики не одалами. Хоћете борбу, добићете је, па ћемо видети ко ће остати на политичкој сцени, поручио је Дачић.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti