Fajter

Politika

Господин, "Је*'о мајку - Пу*ите ми ку*ац", ВЕЉА ИЛИЋ: Популациону политику Србије воде ТРИ ЖЕНЕ, а једна је ГЕЈ! Где је ту ОТАЦ, мушкарац?

Autor: Фајтер / Бета.рс / 31.10.2017.

Председник Нове Србије Велимир Илић је упитао зашто се "само жене у влади" баве питањем наталитета и зашто у надлежним телима нема ниједан "мушкарац и отац".

"Занимљива је политика коју Влада води за повећање наталитета са три жене које заједно имају двоје деце, а од којих се једна јавно декларисала као припадник геј популације", рекао је Илић.

Како је навео, мислећи на премијерку Ану Брнабић, то значи да она "неће бити родитељ".

"Код нас још не постоје закони који истиополним родитељима дозвољавају усавајање деце, а ми ћемо се као странка залагати да такви закони никада и не буду донесени у Србији", рекао је Илић.

Илић каже да је Михајловић на челу Савета за родну равноправност, а у Владиној комисији за породицу заједно са Славицом Ђукић Дејановић и премијерком Аном Брнабић и пита: "Зашто у том телу нема ниједног мушкарца, који је отац".

"У Влади седе потпредседници мушкарци који су породични људи..Зашто уместо Брнабићке неко од њих не заступа интересе породице. По ономе што раде и како су се распоредили чини се да план власти није повећање, већ смањење наталитета", додао је Илић.

Како је рекао, НС занима и до када ће Вучић као председник државе да се извињава "за изјаве Зоране Михајловић која покушава да буде патријарх над патријархом



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti