Fajter

Politika

"НЕКА СНС УПИШЕ ШТА ЖЕЛИ": Председник Нове Србије Велимир Илић позвао припаднике опозиције да се повуку са локалних избора

Autor: Фајтер / Данас / од 05.12.2017.

Председник Нове Србије (НС) Велимир Илић позвао је данас опозицију да повуче листе за локалне изборе у Мионици, Пећинцима, Прешеву и Неготину, заказаним за 24. децембар, "па нека Српска напредна странка (СНС) упише шта жели, нек им то буде последња победа у Србији".

То је све смешно и тужно... Не будите део сценарија који измишља СНС, а Дарко Глишић са Уба је командант целе параде, рекао је Илић на конференцији за новинаре.

Како је истакао, СНС је одабрала мале општине да би се хвалила победама у њима и тиме направила резултат пред локалне изборе у Београду.

Ово што се ради у Мионици и Пећинцима није забележено у историји Србије... Разни батинаши који патролирају улицама, џипови, више батинаша него грађана, објаснио је Илић.

Он је рекао да се СНС "иживљава над свим осталим странкама", јер не дозвољава да нотари оверавају потписе, а онда и сама "сакупља три-четири пута више потписа него што је по закону", да грађани не могу да потписују за друге партије.

Илић је неспособност СНС да влада земљом илустровао примером из Чачка, који је један од највећих градова у Србији и "у врху пуњења буџета", јер се тамо на кључна места доводе "кандидати са стране, кадрови из Лепосавића, рођаци и пријатељи батинаша из СНС".

Илић је оптужио и власт у Србији да је договорно пристала на повлачење потернице за ратним злочинцем Рамушом Харадинајем.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti