Fajter

Politika

Ако је ЦРЕВЦЕ није СЛЕПО: Лета Господњега 2017. године Ружићу не би СМЕТАЛО да има жену премијера

Autor: Фајтер / Б92.нет / од 06.06.2017.

Потпредседник СПС и професионални уплитач у тамне стране српског фудбала, Бранко Ружић, дао је генијалну изјаву по питању пола будућег премијера или не дај Бого, премијерке!

"Начелно никада нисам против тога да стручни, квалитетни кадрови и кадрови са визијом који припадају нежнијем полу понесу одговорност за најважније функције у држави", рекао је Ружић, коментаришући спекулације да Ана Брнабић има највише шанси да преузме кормило у Влади.

Можда некима од нас смета што, за разлику од Ане Брнабић, на највишим функцијама имамо притајене перверзњаке и изопачене и девијантне сексуалне сладокускце, који се крију иза фасада Србенди и патри(ј)ота, људи традицоналних начела и породичних вредности. 

Неки од нас се помало и стиде када гледају пренос састанак неких високих званичника, па сви лидери лепо поведу и супругу, како је и ред, а појединци из Србије крију своје супруге по ормарима из којих ни они  нису изашли (излазак из ормара - сленг који описује јавно признавање некога да је хомосексуалац; прим.аут.)

Ружић је, у интервјуу за "Блиц", истакао да у конкретном случају још више "има слуха за такав један епилог када знамо да је право на различитост у српском друштву још увек у неким структурама табу тема".

На питање да ли мисли да би СПС требало да добије премијерско место, Ружић је одговорио ће то зависити од свеобухватних консултација политичких лидера, пре свега председника две најјаче странке СНС и СПС. 

По његовим речима, социјалисти не сагледавају бављење политиком кроз визуру политичке трговине, што је свима опште позната чињеница, јер се уопште нису коалиционо "приваљивали" у неколико влада.

"Наравно да странка поседује огроман кадровски потенцијал за сва места на свим нивоима власти, али нам је жеља да зарад државотворне оријентације дамо свој потпуни кадровски допринос на местима на којима ћемо постићи најбоље резултате за грађане", казао је Ружић.

Он је навео да је аргумент да би СНС требало да припадне место премијера полтички легитиман са аспекта снаге, специфичне тежеине и доприноса СНС реформама.

"На другој страни, шири обухват, сагледавање државног разлога, антиципирање решења за нове изазове пред којима се Србија налази могу довести и до другачијег, али свакако претходно усаглашеног решења", додао је Ружић.

Он је, на коментаре да се прича да ће се поново вратити у Владу, навео да је спреман да помогне "уколико може да буде 'надокнада' за бољитак земље.

 



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti