Fajter

Rijaliti šou

ЖЕНА КРИМИНАЛЦА И ОТАЦ УБИЦЕ СМЕЈУ СЕ ЦЕЛОЈ СРБИЈИ У ЛИЦЕ! Ако сте гладни примитивизма и кича уживајте у новој "Задрузи"; Ако сте САМО ГЛАДНИ, па.. ЦРКНИТЕ!

Autor: Фајтер 07.09.2018.

Земља која грца у беди, у којој се несретни радници убијају за дуг од 20 црвених, где хероји са Кошара гину под бетонским блоковима у "дворишту Владе" синоћ је имала прилику да јој ОТАЦ УБИЦЕ и насмејана власница џипа који је експлодирао усред бела, презентују врхунац кича, шунда и примитивизма у виду најскупљег ријалити програма "Задруга 2".

У преводу, Ж.М. у тандему са презентерком најскупљег ријалити кича Д.Ј. церили су се са канала означеног "ружичастом слином" у ћошку екрана, смејући се (са) вама, док су у некакву гротескну сценографску бљувотину улазили "људи" којима је занимање "учесник ријалитија". А шта то значи?

То значи да сте продали оно што се не продаје, неки гузицу а неки образ, да бисте за новчану надокнаду са осмехом или сузама, трпели шамаре, најгрђе псовке, посипање фекалијама... Све то под светлима рефлектора, под будним оком камера и великог дела нације. То значи бити ријалити играч. Спустити се на дно, па онда извадити ашов и копати још дубље. 

Шта то говори о онима који гледају такве ликове? 

Ништа.

Да не би гледали свој новчаник, гледају ријалити! Да не би гледали сопствену децу која их моле за школски ранац, гледају ријалити! Да не би гледали шефа који их израбљује непријављене и подјармљене, дајући им 200 евра на кашичицу, у земљи у којој је основна потрошачка корпа вредна 300 евра, гледају ријалити! Да не би посматрали како председник игра "Ризико" са делом територије, гледају ријалити! 

Дакле...

Нису они криви што су заглавили у ријалитију званом Србија, па да не би гледали како живе њихови вршњаци изван територија земље којом влада апсолутизам, страх, беда и безакоње, ови мученици гледају у екран са ког им се цери дрогирани могул најодвратнијег продукта у историји телевизије. 

Стога...

Скрените поглед са својих живота и фиксирајте га на пластичне сисе неке од проститутки на малом екрану.. 

Уживајте у перверзном воајерисању, можда вам се од тога волшебно напуни новчаник. Оно што је сигурно је да пуните новчаник оца једног једва пунолетног убице. Па нек' му бабо купи бржа кола, можда сутра ви будете ти "срећници" чије ће дете остати да лежи мртво на пешачком прелазу.

Хоћете ли се и тада дивити генијалности и богатству креатора те саобраћајне несреће зване Задруга? Сви станемо да погледамо расуте органе и поломљене удове страдалника у саобраћајци, зар не? 

Уместо тога, пробајте да продужите даље.. Ако већ не можете или не желите да помогнете. SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti