Fajter

Politika

ЖЕЉАН ПАЖЊЕ: Квази-духовити пајсер који се кандидује на београдским изборима избацио спот у коме предлаже решење за псе луталице.. Смрт (УЗНЕМИРАВАЈУЋЕ НЕДУХОВИТ САДРЖАЈ)

Autor: Фајтер / Ало.рс / од 23.02.2018.

Први на листи "Ниједан од понуђених одговора", двадесетпетогодишњи Алекса Вујовић, шокирао је својом изјавом да псе луталице треба побити! Он је без икаквог проблема у свом предизборном споту у ком обећава и изградњу метроа, обећао да ће и поубијати све псе луталице!

"Усмртити куце луталице", пише у споту у ком при том мази једно куче.

Удружења за заштиту животања су се огласила поводом овог скандала, а из "Левијатана" су поручили:

"Злостављачи животиња су генерално на нивоу особе која је екстремно ометена у развоју и њима овакаве и сличне изјаве могу да буду подстрек! Многи се и без овог баве убијањем и мучењем паса против чега се ми даноноћно боримо и не треба нам нека будала са својом идиотском изборном листом да позива на линч паса луталица о којима ми бринемо",  кажу , између осталог, у овом удружењу.

                     

Вујовић, очигледно свестан свог скандала покушавао је касније да се оправда:

"У краткој и неравноправној кампањи мора некако да се стигне у фокус јавности, али из нашег промотивног спота јасно је да сам последњи ко би могао да угрози псе", рекао је он на питање медија да прокоментарише своје спорно обећање.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti