Fajter

Politika

САМОУВЕРЕНОСТ ИЛИ САМОЉУБЉЕ? Александар Шапић је уверен да је он НАЈБОЉЕ РЕШЕЊЕ за градоначелника Београда (ВИДЕО)

Autor: Фајтер / Н1 / од 10.01.2018.

Председник општине Нови Београд Александар Шапић поновио је у Новом дану да ће након београдских избора разговарати са свима који пређу цензус, а да је предуслов за договор да он буде на челу Београда.

"Моја обавеза је да разговарам са свима, ко буде желео да разговара са мном, а са ким ћу сарађивати у овом моменту то не могу да кажем. Ако бих то сад рекао, зашто би за мене онда гласао мој бирач? Пустите ме да се понашам сходно мојим уверењима", поручио је Шапић.

Он додаје да је стога његова обавеза да разговара и са онима који су му несимпатични, као и онима које сматра неваспитанима и неспосбнима.

                 

"Али свако ко буде прешао цензус значи да иза њега стоји више од 40.000 грађана. Немам право да са њима не разговарам. Предуслов за договор је да добијем прилику да будем на челу Београда. Али то није једини услов", истакао је Шапић и додао да су се на Новом Београду све странке које су прешле цензус сложиле да он буде председник општине.

Шапић је потврдио да, уколико он не буде градоначелник, одборници са његове листе неће гласати за формирање власти у Београду нити за неког другог кандидата за градоначелника.

Он тврди да се једини унапред одрекао свих привилегија које носи партиципација у власти - радна места за ваше људе, директорске позиције...

"Након девет година у овом послу, од тога шест година вођења најмногољудније општине у Србији и Београду, имам право да верујем да имам довољно знања и искуства да будем градоначелник, имам право да верујем да сам најбоље могуће решење", сматра Шапић.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti