Fajter

Politika

Ретко се меша у свој посао, али обожава да АРЛАУЧЕ У СВАКОЈ ПРИЛИЦИ: ШЕФ ДИПЛОМАТИЈЕ(?!) тезгарио на свечаној вечери подмлатка ПАЛМИНЕ СТРАНКЕ! (ВИДЕО)

Autor: Фајтер / Ало.рс / од 04.12.2017.

Ивица Дачић је на свечаној вечери за чланове подмлатка Јединствене Србије узео микрофон и запевао.

Председник Јединствене Србије (ЈС) Драган Марковић - Палма, уприличио је у Спортској хали Хотела "Гранд" на Копаонику, вечеру за 580 чланова подмлатка те странке.

Свечаној вечери присуствовали су шеф дипломатије и лидер социјалиста Ивица Дачић, министар рударства и енергетике Александар Антић и државни секретар у Министарству иностраних послова Ивица Тончев.

                 

У једном тренутку, у опуштеној атмосфери, Дачић се латио микрофона. Наравно он ни овом приликом није пропустио да отпевао чувену песму Халида Бешлића "Миљацка", запевао је и хит Хариса Џиновића "Муштулук", али и песму Маринка Роквића "Ово је моја кућа живео сам ту".

Ипак, највеће симпатије публике побрао је током извођења хита "Пукни зоро", те су сви присутни запевали са њим.

Лидер СПС-а и шеф дипломатије је одушевио Палмине омладинце који нису пропустили прилику да се сликају са Дачићем и Палмом.

Поздрављајући младе, који ће данас на Копаонику имати Изборну скупштину, Марковић је истакао да су они дошли из 103 општине Србије и тиме показали да "политика није само у Београду".

"Са вама Србија и Јединствена Србија добијају нову политичку снагу", поручио је Марковић и објаснио зашто је изабран Копаоник:

"Имамо шест народних посланика и од тих пара које странка добија од државе, не штампамо мајице, не купујемо и покањамо оловке, упаљаче, качкете... То су паре ваших родитеља из пореза који су они платили држави", истакао је лидер Јединствене Србије.

Изборна Скупштина подмлатка ЈС одржава се у конференцијској сали "Гранда", а уз главни одбор, председника и заменика председника подмлатка, биће изабран и 21 потпредседник, рекао је Марковић.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti