Fajter

Politika

ПРЧОЈЛА, А ДА О'ЛАДИШ МАЛО? Маја Гојковић се ИЖИВЉАВАЛА над службеницом Скупштине! "ИЗЛАЗИ НАПОЉЕ, ДОНЕСИ МИ ПОДАТКЕ..."

Autor: Фајтер / Б92.нет / од 27.09.2017.

У Скупштини настао прави хаос јер је скупштинска служба каснила са обрадом података о повученим амандманима. Председница парламента оштро је критиковала службе.

Председница Скупштинемаја Гојковић најпре је била веома непрјатна према службеници Народне скупштине, којој је у неколико наврата, уз укључен микрофон, рекла одлази, одмах, видећеш ако ме још једном доведеш у заблуду, одлази одмах и донеси ми податке...

Цела збрка настала је око тога што су неки од преко 1.200 амандмана, поднетих на два предлога закона о образовању, повучени а секретаријат Скупштине касни са обрадом података.

Гојковићева је с говорнице рекла да се чека 45 минута да службе среде ко је повукао амандмане, а ко не.

"Генерални секретар је дужан да нам достави исправне податке да можемо да радимо. Ако не може да ради нека нас обавести. Ако службе не знају да раде нека нас обавесте", била је гласна Гојковићева.

Затим је "за цео циркус" оптужила председника покрета ДЈБ и посланика Сашу Радуловића.

"Цео циркус је направио Радуловић. Баш ме брига што је опозиција и што се солидариштете с њим...само пауза може да среди ово", рекла је између осталог Маја Гојковић.

Након кратке паузе, тражени подаци су стигли а председница парламента је поручила: "Сад можете да сликате и твитујете..."

 



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti