Fajter

Politika

ПОТЕЗ У СКЛАДУ СА ИМЕНОМ ПОКРЕТА: Руководство покрета "Доста је било", на челу са Радулетом, поднело ОСТАВКЕ због ЛОШИХ РЕЗУЛТАТА

Autor: Фајтер / Бета.рс / 07.03.2018.

Сви чланови Председништва покрета Доста је било (ДЈБ), председник Саша Радуловић, заменица председника Мирослава Миленовић, потпредседник Душан Павловић, потпредседница Јасмина Николић и потпредседник Александар Стевановић данас су поднели оставку због лоших резултата на београдским изборима, наводи се на сајту ДЈБ.

"Оставка је лични чин преузимања одговорности због лошег резултата на београдским изборима. У складу са Статутом ДЈБ, нови избори ће бити организовани у року од 60 дана", наводи се на сајту. Оставку су поднели и председник београдског одбора ДЈБ Војин Биљић и генерални секретар странке Димитрије Мајкић.

"Председништво ДЈБ се захваљује свим члановима ЂБ који су неуморно радили на кампањи, као и свим гласачима који су поџали ДЈБ на овим изборима. Председништво се посебно захваљује борском тиму ДЈБ и народном посланику Браниславу Михајловићу који је био носилац листе ДЈБ и Двери који је остварио одличан резултат од 8,17 одсто у Бору и поред нерегуларних услова", наводи се у саопштењу.

Како се додаје, у овом тренутку, "императив је очување идеје и организације ДЈБ".

"ДЈБ не одустаје", наводи се на крају.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti