Fajter

Politika

ДВЕ САШЕ, К'О ДВЕ СНАШЕ: Радуловић и Јанковић се кошкају по Твитеру, док нам земља клизи у пропаст.. Овај му тражио ТРИПУТ, а овај му НЕ ДА.. Све под будним оком женке Банета Ивковића

Autor: Фајтер / Данас / од 24.11.2017.

Лидер ПСГ и ДЈБ, Саша Јанковић и Саша Радуловић, полемисали су вечерас на Твитеру о догађају с почетка 2014. године када је Радуловић био министар привреде, а Јанковић заштитник грађана.

Полемика је почела када је Радуловић, на питање једног твитераша шта је Јанковић 2014. "тражио код Радуловића и у чије је име дошао", одговорио да је Јанковић тражио од њега да не подноси оставку на место министра привреде, већ да сачека да се стекну безбедносни услови

"Још после био љут што сам ипак поднео оставку без консултација с њим. Питао ме: Зар се нисмо договорили? Рекао сам му: Наравно да нисмо. Ја сам те саслушао. То је све", навео је Радуловић.

На те наводе реаговао је Јанковић, који је на свом твитер налогу оптужио Радуловића да лаже. Ова полемика је изазвала велику пажњу на друштвеним мрежама па да твитује о овој полемици није одолела ни Биљана Ивковић, државна секретарка у МУП-у.

 



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti