Fajter

Politika

Поред речи ДУПЕУВЛАКА стајаће слика овог човека! Ђука молер тражи ХИТНУ ОСТАВКУ Зоране Михајловић, јер "седи у Влади а понаша се као опзиција"

Autor: Фајтер / Бета.рс / 15.09.2017.

Посланик владајуће Српске напредне странке (СНС) Владимир Ђукановић позвао је потпредседницу Владе Србије и функционерку СНС Зорану Михајловић да поднесе оставке на државне и страначке функције, јер је "контрадикторно да неко седи у власти а да се понаша као опозиција".

У колумни коју пише за дневни лист Блиц, Ђукановић је рекао да је понашање Зоране Михајловић удар на Владу и премијерку Ану Брнабић.

Он је као разлог за свој став навео сукоб између Зоране Михајловић и министра за рад Зорана Ђорђевића око будућег Предлога закона о родној равноправности.

Ђукановић је, међутим, подсетио и да је један дневни лист објавио сазнање да је Зорана Михајловић, преко своје саветнице, уговарала с посланицом опозиционе Демократске странке Александром Јерков начине на који ће опозиција у парламенту да критикује министра Ђорђевића и Владу због тог законског предлога, а да је и самог министра назвала "возач на привременој позицији министра".

"Уколико је истина то што је објавио тај дневни лист, а мислим да се с тим подацима, па и СМС-овима, нико тек тако не би смео да игра, јер ризикује да попије жестоку тужбу, дотична потпредседница Владе више у тој Влади не би могла да остане ни секунде. А вала, ни у самој СНС. Морално би било да поднесе оставку, мада, искрен да будем, то не очекујем од ње. Но, захтев за њено разрешење био би нормалан пут, јер не може се седети у Влади, а уједно радити против те исте владе и њених чланова и то заједно са опозицијом", навео је Ђукановић.

Посланик СНС-а додао је да Зорана Михајловић за њега више није део власти.

"Што се мене тиче, стављам знак једнакости између ње и, рецимо, Александре Јерков. Обе су политички противници актуелне Владе и СНС", додао је Ђукановић.

 



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti