Fajter

Politika

НИКОЛА ЈОВАНОВИЋ: До краја јула биће формиран чврст опозициони фронт у Србији; У првим редовима покрети, странке и угледни појединци

Autor: Глас јавности / Н1 / од 02.07.2018.

Потпредседник Народне странке Никола Јовановић изјавио је да ће до краја јула бити формиран чврст опозициони фронт, окупљен у Савезу за Србију.

"Ништа не кочи уједињење опозиције. Формираћемо коалицију која ће се састојати од странака, покрета и угледних људи. Сачинићемо план од двадесетак тачака и потом крећемо у кампању у којој ћемо посетити сва места у Србији", рекао је Јовановић за портал "Еспресо", пренела је Народна странка.

Јовановић је истакао да ће у тој кампањи грађанима представити конкретан план за излазак из друштвене и привредне кризе и пренети им да рачун за огромно незадовољство народа морају платити они који имају готово неограничену власт више од шест година.

Потпредседник странке Вука Јеремића је навео да та партија свакодневно оснива одборе широм Србије и да ће у наредном периоду доћи до сваког грађанина и представити му програм Народне странке.SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti