Fajter

Politika

НАРОДНА СТРАНКА: Паљење аутомобила у Нишу има политичку позадину, али верујемо у компетентност нишке полиције

Autor: Фајтер / Данас / од 20.12.2017.

Повереник Народне странке за Ниш Дејан Димитријевић поручио је данас да та странка верује у компетентност нишке полиције и истражних органа

Зато сматра да је једино објашњење чињенице да ни после седам паљевина аутомобила нема ни приведених ни осумњичених лица, да се ради о политичкој позадини тих случајева.

Апелујемо на криминалистичку полицију и Службу за борбу против организованог криминала да се одупру притисцима, уђу у осиње гнездо зараћених фракција владајуће странке и једном за свагда провере сумње, које је изнео сам заменик градоначелника, да се на том месту налази жариште терора на нишким улицама, наводи се у писаној изјави Димитријевића.

Пре тачно месец дана, после једне у низу паљевина аутомобила градских и полицијских функционера, Димитријевић је подсетио да је Народна странка у Нишу упозорила да је бруталан унутарстраначки обрачун између зараћених клика унутар нишког Српске напредне странке довео до насиља које се прелива на нишке улице.

Бомба подметнута под аутомобил однела је прву жртву новог таласа мафијашких обрачуна на све мање безбедним нишким улицама, додаје се у саопштењу.

Чињеница да је пре две године истој особи већ паљен аутомобил, да о томе постоје снимци, али да упркос томе починиоци никада нису приведени, показује до каквих трагичних последица може довести нечињење органа безбедности, оценио је Димитријевић.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti