Fajter

Politika

ИХ, ТА НЕМОЈТЕ КАСТИ: Весић ОЈАДИО БЕОГРАД за 70 МИЛИОНА ЕВРА! Између осталог...

Autor: Фајтер / Данас.рс / од 28.08.2018.

Горан Весић, стварни градоначелник Београда, изјављује да је нелегалном градњом Београд оштећен за 70 милиона евра, изјавио је заменик шефа одборничке групе „Савез за Србију“ у Скупштини Београда и потпредседник Народне странке Никола Јовановић.

У изјави се даље наводи да је управо Весић непоступањем по закону оштетио Београд за 70 милиона евра.

Према закону о озакоњењу објеката из 2015. године, руководство града је било дужно да подноси кривичне пријаве против дивље градње и да моментално руши такве објекте, наводи се у писаној изјави потпреседника Народне странке Николе Јовановића.

Извор: Принтскрин / Јутјуб / Н1

Он је поново упитао Горана Весића: Колико је кривичних пријава Град Београд поднео и колико је објеката у надлежности града, површине веће од 800 квадратних метара, срушено од 2015. године?

Београђанима је доста изговора и обећања, очекују неки бољитак и конкретне резултате за већ четири и по године власти СНС-а у престоници, додаје Јовановић.

Јовановић је позвао садашњег стварног градоначелника Горана Весића да престане да тражи изговоре у раду бившег градоначелника Драгана Ђиласа, који је 2012. године оцењивао као „ефикасан, правичан, успешан и у интересу народа“.

Весић би прво требало да објасни како је могуће да за протекле четири и по године Београду није оставио ниједну капиталну инвестицију, већ само разлупану Славију, отет Савски амфитеатар и грађевинску мафију која хара градом, наводи се у изјави.

Весић би потом требало да објасни и како је пре њега Београд имао праву железничку и аутобуску станицу, а сада их нема, закључује Јовановић у својој изјави.

 

Фајтер / Данас.рс / од 28.08.2017.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti