Fajter

Politika

КИКИРЕЗ ИМИТИРА СВОГ ГАЗДУ: "Вероватно ПОДНОСИМ ОСТАВКУ и више се нећу кандидовати" (прим.аут.тапацирао сам џепове)

Autor: Фајтер / Н1 / од 26.09.2017.

Градоначелник Београда Синиша Мали изјавио је да ће највероватније поднети оставку пре краја мандата и да се највероватније неће кандидовати на наредним изборима у Београду.

"Највероватније нећу бити кандидат на наредним изборима и највероватније ћу поднети оставку пре краја мандата, али одлазим насмејан. Одлазим поносан на све оно што смо урадили у претходне три године", рекао је Мали новинарима пре почетка седнице Скупштине града.

На питање зашто то чини тек на крају мандата, каже да не одлучује он већ владајућа већина у Скупштини града.

Мали је поручио и да ће подржати сваког ко буде кандидат СНС-а, а о Николи Селаковићу као потенцијалном кандидату за градоначелника каже, "Никола је мој пријатељ и сјајан човек"

Мали је рекао и да је бивши градоначелник Београда Драган Ђилас оставио дуг од више од милијарду евра и да је задужио сваког грађанина Београда за 630 евра.

"Ми смо тај дуг у протекле три године успели да смањимо за 455 милиона и сада је он негде око 280 евра по глави становника", казао је Мали.

Он је рекао да неко може да га воли или не али да бројке говоре саме за себе.

Мали је рекао и да је садашња власт затекла јавашлук у јавним предузећима.

"За време мандата Драгана Ђиласа 2013. године укупан губитак свих јавних предузећа био је две миљарде динара... Укупна добит прошле године преко девет милијарди (истих тих предузећа)", навео је он и додао да нема "више измишљених уговора за ПР, за маркетинг, консалтинг".



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti