Fajter

Politika

ЈАКА ПОДРШКА: Борис Тадић подржао кандидата Демократске странке Драгана Шутановца; "Да се сви ујединимо против режима Александра Вучића"

Autor: Фајтер / Курир.рс / од 15.01.2018.

Председник Социјалдемократске странке Борис Тадић саопштио је да је председништво СДС донело одлуку да за београдске изборе подржи кандидата Демократске странке, која на градске изборе излази у коалицији са Новом странком.

Тадић је објаснио да се оваквом одлуком стаје иза друге одлуке - да се крене у обнову уједињења ДС. Он је позвао бивше лидере ДС да се након избора "седне за сто".

"Позивам све бивше лидере ДС да станемо у одбрану демократије и слободе против режима Александра Вучића. Позивам све који су се некада налазили у истој странци да одмах после избора седнемо и координишемо активности", изјавио је Тадић.

Он је додао да је једино "бивши ДС био у стању да остварује велике резултате у прошлости" и навео да овог тренутка нема боље алтернативе од ДС.

"Ово није само подршка Драгану Шутановцу, него идеја уједињења и обнављања рада ДС у пуном капацитету", закључио је Тадић.

Подсетимо, крајем децембра председник ДС Драган Шутановац изјавио је да ће на изборима за Скупштину града Београда он бити заједнички кандидат за градоначелника ДС и Нове странке, док ће функционерка Нове Весна Ракић Водинелић бити носилац листе.

 



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti