Fajter

Politika

И УВРЕЂЕНА: Зорана Михајловић "ИЗНЕНАЂЕНА" нападима који стижу из Вулинове партије

Autor: Фајтер / Данас / од 29.09.2017.

Изненађена сам, али ја никада нећу рећи да Александру Вулину није место у Влади, рекла је данас министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михаловић на питање како коментарише увреде у саопштењу Покрета социјалиста (ПС).

Ја сам рекла шта и председник странке и Србије Александар Вучић, можда и мање, рекла је Михајовић, на конференцији за новинаре, наводећи да су медији дуго истраживали њену и имовину Вучића и да је то нормално.

На питање шта је мислила када је рекла да треба, ако је потребно, поново испитати како је Вулин платио стан она је одговорила да је само поновила оно што је рекао Вучић.

Ако се неко не слаже са мишљењем председника Србије нека то и каже, рекла је Михајловић.

Она навела да "исхитреним саопштењима" ПС наноси штету Вулину јер је она, каже, некако сигурна да је све у складу са законом и није никакав проблем да се све види и све зна.

Ја ћу увек заштитити своју странку, свог председника и Владу, рекла је Михајловић, додајући да Влада одлично ради.

Да ли имамо у неким ситуацијама различита мишљења то је један део приче, али то никад није утицало да доносимо одлуке, рекла је Михаловић.

Колико пута смо Дачић и ја имали расправе, али смо доносили заједничке одлуке које се тичу Владе, навела је Михајловић, додајући да би ускоро требало да се види са Вулином поводом цивилно војног аеродрома Краљево.

На питање да ли Вулину није место у Влади јер ПС у саопштењу каже да она не треба да буде у Влади, Михајловић је одговорила да то никада неће рећи.

Поводом именовања Милована Бојића на чело Института за кардиоваскуларне болести "Дедиње", она је рекла да Владу занимају резултати у било ком предузећу.

Све друго шта мислим није да говорим овде као потпредседник Владе јер ја представљам Владу, то је моје лично мишљење, рекла је Михајловић.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti