Fajter

Politika

ДИВАН ЈЕДАН ЧОВЕК: Ненад Поповић најавио тужбу против КРИКА, због ПОВРЕДЕ ЧАСТИ! "Сав новац од тужбе даћу деци без родитеља"

Autor: Фајтер / Бета.рс / 07.11.2017.

Председник Српске народне партије и министар у Влади Србије Ненад Поповић најавио је данас да ће тужити новинаре истраживачку мреже КРИК јер, како је навео, два дана о њему објављују лажне информације.

Поповић је у саопштењу додао да је циљ тих лажних информација да наруше његов углед и дискредитују га као политичара и носиоца државне функције.

"Због лажи које је КРИК изнео о мени, а које су повредиле моју част и углед у Србији и иностранству, тужићу новинаре КРИК-а, а сав новац који добијем од пресуде уплатићу на рачун установа за збрињавање деце без родитељског старања", навео је Поповић.

Као пример лажи Поповић је навео да га је КРИК прво оптужио да има компаније у офшор зонама које се помињу у "Рајским папирима", да би се касније исправили и рекли да никада нису тврдили да поседује компаније у тим офшор зонама.

За Поповића је и лаж тврдња да је агенција Еплби одбила да за њега уради предлог преноса компанија у офшор зоне из "Рајских папира".

"КРИК је навео да Еплби то није урадио јер сам оцењен као ризичан клијент због 'контроверзних послова у Русији'. То је ординарна лаж. Еплби је направио тај предлог и наплатио ту услугу мојој консултантској кући PWC и мени. Али тај предлог никада нисам реализовао", навео је Поповић.

Он је додао да је КРИК изнео тврдњу да поседује компанију у офшор зони на Британским девичанским острвима што није тачно.

"Све моје компаније су, као што сам и навео, на данашњи дан регистроване на територији Европе и Русије и то је податак који лако може да се провери", рекао је Поповић и додао да је о свему наведеном у законском року информисао све надлежне државне органе Републике Србије.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti