Fajter

Politika

Дакле, не зову га џабе СЛИНА: Небојша из Београда се дубоко потресао због НАПАДА НА НОВИНАРКЕ ПИНКА! Млаћење опозиционих новинара га није толико уздрмало

Autor: Фајтер / Агенције / од 20.09.201.

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић данас је изјавио да се насиље не сме толерисати и оценио да је напад на новинаре испред телевизије Пинк био бруталан пример.

"Могли смо да видимо како се то одвија, да један човек удари једну, па другу жену. Једној изазове потрес мозга, другој ломи ребро. То су ствари које не смемо да дозволимо и које морамо да осудимо", рекао је Стефановић новинарима у Основној школи "Борислав Пекић", где је присуствовао часу "Основи безбедности деце".

Одговарајући на питање шта је са истрагама напада на новинаре Мреже за истраживање криминала и корупције КРИК и на новинара током инаугарације председника Србије Александра Вучића, Стефановић је казао да се ради и на тим случајевима.

"Сва лица која су учествовала у нападима и која се виде на снимку, идентификована су. Полиција је завршила највећи део истражног поступка и уверен сам на основу свега што смо урадили да ће бити санкција за то", казао је Стефановић.

Истакао је да никоме не сме да се прети.

"Нисми имали ни трунку тог односа да можете да кажете да је пожељно да се било ком новинару прети. Ја их уопште не раздвајам на конференцијама на новинаре, када се појављују за мене нова лица не знам из којих су редакција нити ме занима", рекао је Стефановић.

Он је поновио да насиље не сме да се толерише не само у случају Пинка већ и у других случајевима претњи.

"На сваком од њих интензивно се ради на откривању свих починилаца", рекао је Стефановић.

Он је позвао новинаре да пријаве сваки облик претње.

"Не постоји ниједна претња на коју нисмо реговали, било да је реч о новинарима, претњама на интернету или политичким лидерима опозиције", истакао је Стефановић.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti