Fajter

Politika

БОШКО ОБРАДОВИЋ: Протест ДВЕРИ испред зграде Пинка показао право лице власти! Већина медија пренела исфабриковану вест о ПРЕБИЈАЊУ НОВИНАРКЕ (ВИДЕО)

Autor: Фајтер / Агенције / од 18.09.2017.

Председник покрета Двери Бошко Обрадовић оценио је да је протест Двери и Здраве Србије у потпуности оголио медијску и политичку сцену Србије и показао како функционише систем власти, као и медијски мрак у Србији.

Обрадовић је у писаној изјави навео да је са протеста тог покрета и Здраве Србије у већини медија пренета "измишљена и монтирана вест" Телевизије Пинк о пребијању новинарки а да је, како је истакао, мало где могла да се чује "друга страна", односно, реч организатора.

"Готово сви медији у Србији пренели су исфабриковану вест са ТВ Пинк о пребијању новинарки и ова измишљена и монтирана вест ТВ Пинк скоро свима је била једина информација са протеста. Ретко ко из медија се позвао на извештавање свог новинара са терена, иако је већина медијских редакција имала своје извештаче са сва четири места протеста, који је без икаквих инцидената трајао укупно шест сати", невео је Обрадовић.

Он је истакао да су се у "медијску хистерију" против Двери укључиле апсолутно све снаге владајућег режима, а из медијских извештаја се не види шта је била тема скупа, ко је све говорио, какви су захтеви изнети и да на протесту који је на четири локације и уз протестну шетњу централним београдским улицама трајао пуних шест сати, није забележен нити један инцидент. Према његовој оцени, медијска хајка и реакција режима говори да је опозициони протест Двери и Здраве Србије више него успео и да га треба поновити.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti