Fajter

Politika

Слина, доктор за борбу против доброг хумора: "Ђилас ће сто посто да нас победи све"

Autor: Фајтер / Н1 / од 20.12.2017.

Председник ГО СНС и министар Небојша Стефановић критиковао је то што су одређене опозиционе странке бојкотовале локалне изборе у појединим општинама у Србији, наводећи да су им избори у Београду добри.

"Те општине им нису занимљиве... Када су видели да не могу да прикупе потписе за кандидатуру онда су рекли ми ћемо сада да бојкотујемо те изборе. Добри су вам избори у Београду, јер ту очекујете неку фотељу, неки плен, али нећете да идете на изборе у рецимо Пећинцима", казао је Стефановић.

Он је навео да су одређене опозиционе странке бојкотовале локалне изборе у Пећинцима, Мионици, Кладову, Бору, јер "за њих лично нема плена и фотеља".

"Тако се понашају и према целој Србији", казао је он и додао да се они "туку" само око плена, а да су Србији потребни људи који хоће да се боре за сваког човека.

Упитан да прокоментарише најаву Драгана Ђиласа да ће се кандидовати за градоначелника Београда, Стефановић је казао да ће Ђилас све њих 100 одсто да победи.

"Он ће нас све 100 одсто да победи. Он се већ кандидовао, победио, остала је још само формалност да народ изађе на изборе и то верификује, али то за њих није нарочито битно. Они су већ направили победничку листу, ми ћемо можда само да се склонимо и пустимо да то прође тако", рекао је Стефановић.

Он је казао да се нада да ће Београђани имати мирне изборе у којима ће исказати своју политичку вољу и неће покушавати да било шта реше насиљем.

"Порука Србије мора да буде да насиље никада ништа не решава", рекао је Стефановић.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti