Fajter

Politika

Скупштина, циркус, фарса.. Маја Гојковић ЛЕГЛА НА ЗВОНЦЕ да утиша буку, па ГЛАСАЛА за предлог опозиције! "Имали смо доказ употребе Павловљевог рефлекса"

Autor: Фајтер / Курир.рс / од 15.11.2017.

Имали смо доказ употребе Павловљевог ефекта у Скупштини, где је председница грешком звонила са жељом да утиша буку у сали, рекао је Зоран Живковић

Посланица ЂБ Бранка Стаменковић објавила је на Фејсбуку делић несвакидашње ситуације са јучерашње седнице, када је председница Скупштине Србије Маја Гојковић притисла звонце да се посланици смире, што је владајућа већина схватила као позив за гласање, након чега је настао општи хаос.

Стаменковићева је овај чин описала са "цртица из Скупштине".

"Маја стисла звонце да утиша буку у сали, а владајућа већина - уместо да се утиша - стисла тастер "за". Тако је у Скупштини изгласано да Предлог закона о изменама и допунама закона о Републичкој изборној комисији, који је предложила посланичка група Доста је било, дође на дневни ред овог заседања, пошто је чак 126 посланика гласало "за". И онда је Маја поништила гласање..." написала је посланица ЂБ.

Лидер Нове странке Зоран Живковић каже да је на седници настала права фарса.

"Имали смо доказ употребе Павловљевог ефекта у Скупштини, где је председница грешком звонила са жељом да утиша буку у сали. Владајући посланици су схватили да је то био позив на гласање, па су гласали, након чега је дошло до блокаде у систему. Имали смо једну фарсу. Надам се да су грађани Србије могли да виде ситуацију како Вучићеви посланици гласају на звонце" рекао је Живковић.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti