Fajter

Politika

СИНИША МАЛИ: "Мени функције нису битне" ( Ал'кад већ частите, ја ћу једно министарство)

Autor: Фајтер / Б92.нет / од 08.03.2018.

"Ако председник Вучић одборницима предложи да будем градоначелник у наредне четири године, тако ће и бити", изјавио за "Блиц" Синиша Мали.

Актуелни градоначелник Београда је у интервјуу за тај београдски лист говорио о недавно одржаним изборима у Београду, резултатима, избору градоначелника, али је било речи и о реконструкцији владе.

Мали је најпре рекао да је задовољан резултатима које је СНС остварила на београдским изборима.

"Мислим да су ови избори највеће признање за све нас. Кандидовали смо видљиве резултате и реалне планове, а не само једно име", казао је Мали и додао да "сада када имају новац, стабилност и најбољи тим резултати могу бити загарантовани".

На питање шта ће рећи уколико му председеник СНС Александар Вучић предложи да настави да обавља функцију градоначелника, Мали каже: "Ако председник Вучић одборницима предложи да ја будем градоначелник у наредне четири године, тако ће и бити", казао је Мали и додао да је од градоначелника важнији добар тим који с њим ради.

Упитан да прокоментарише писање појединих медија, који наводе да ће доћи до реконструкције владе и да ће он заузети место садашњег министра финансија, Мали каже да медији воле да спекулишу и додаје да је, што се њега тиче, највећа част служити свом народу. Такође, истиче и да му функције нису битне, већ завршен посао.

"Обећавам вам да ћете на време бити обавештени о свему", казао је Мали.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti