Fajter

Politika

ШЕШЕЉ, СВЕЗНАЈУЋИ: Муслимане у Сребреници су стрељали ПИЈАНИ БЕАРА и његов потпуковник алкохоличар!

Autor: Глас јавности / Ало.рс / од 10.07.2018.

Председник СРС детаљно говорио о злочину и именовао главног кривца, према његовим сазнањима

У емисији"Ћирилица" на Хепи ТВ гости су били председник СРС Војислав Шешељ, генерал Винко Пандуревић, бивши министар унутрашњих послова Републике Српске Томо Ковач, адвокати Горан Петронијевић и Зоран Живановић.

Лидер СРС је одмах изнео бројку стрељаних Муслимана.

"1000 до 1200 Муслимана је стрељано, а претходно су сви имали оружје у рукама. Организатор је био Љубиша Беара, а уз њега је био и потпуковник, касније пуковник Вујадин Поповић, а он је у Хагу требао да се брани тиме да је увек био пијан и да га је три пута због тога Младић ударио ногом у ду*е, а био је пијан и Беара, али он подноси пиће, па се по њему може препознати да ли је пијан или није. Беара је био страх и трепет и у ратном штабу", рекао је Шешељ и навео да је умало дошло до туче између њега и Беаре, јер је "Беара год је пролазио поред Шешеља нешто шкргутао зубима и псовао, а онда му је лидер радикала запретио и од тада то више није радио".

Шешељ је изнео и доказ да је Сребреница практично предана, а да још увек није познато ко је наручилац злочина.

"Два месеца пре раније хеликоптер је извео Насера Орића и његов штаб, он је разрешен дужности команданта и никад му више није дозвољено да се врати у Сребреницу, дивизија је обезглављена, а Сребреница проглашена за заштићену зону", рекао је председник СРС.

Председник СРС је подсетио и на књигу Ибрана Мустафића којом терети Алију Изетбеговића, јер сведочи да је тражио повод са Клинтоном да се бомбардују српски положаји.

"Дивизија се у пуном борбеном поретку пробијала. Срби су је засули артиљеријом и она се поделила на четири, пет делова који су изгубили везу. Тада су наилазили на минска поља, долазило је до сукоба међу самим Муслиманима", изјавио је Шешељ.

Председник СРС је похвалио и генерала Винка Пандуровића који је пустио Муслимане да прођу наоружани кроз Зворник, јер да их је елиминисао, онда би бројка која се приписује била још већа.

Генерал Винко Пандуревић је рекао да Србија никако није умешана у оно што се догодило у Сребреници.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti