Fajter

Politika

Председник се острвио на ГАНГУЛУ: "Александар Шапић је за рачун Драгана Ђиласа тукао људе, сећам се тога у Раљи"

Autor: Фајтер / Бета.рс / 11.12.2017.

Председник Србије и лидер Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је данас да ће се СНС борити на београдским изборима и да борба неће бити једноставна, али да је на народу да одлучи.

Коментаришући писање дневника "Блиц" да је у рукама председника општине Нови Београд Александра Шапића кључ за београдске изборе, Вучић је рекао да ако је тако, онда власт имају Шапић и бивши гадоначелник Београда Драган Ђилас.

Вучић је додао да између Ђиласа и Шапића нема разлике иако о Ђиласу веома лоше мисли "због трагичних дугова које је оставио у Београду, трагичне медијске владавине, а Београд је био прљав без грађевина, икаквог рада и напретка".

Према Вучићевим речима, Ђилас се свакако много успешнији, озбиљнији и образованији од Шапића који је био његов помагач.

"Шапић је за рачун Ђиласа тукао људе. Сећам се тога у Раљи", рекао је Вучић.

Он је рекао да су Покрет слободних грађана и Народна странка одустали од локалних избора у пет општина у Србији заказаних за 24. децембар јер у тим општинама немају никога.

"Замислите колико је њих у Мионици, Костолцу, Неготину, Пећинцима, Прешеву за Сашу Јанковића и Драгана Ђиласа. Они тамо немају никог живога да нађу. Замислите тамо насилна кампања, а није насилна у Београду. Насилна је и у Београду, али ето издржаћемо, али у Мионици, Костолцу, Неготину, Пећинцима, Прешеву нећемо", казао је Вучић.

Напомињући да на конференцијама за новинаре, каква је данашња, не жели да дуго говори о страначким питањима, Вучић је прочитао резултате јучерашњих избора за савете месних заједница у Крушевцу, према којима је СНС освојила 509 од 517 места у саветима 54 месне заједнице.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti