Fajter

Politika

ПА НИЈЕ ТАКМИЧЕЊЕ ЗА МИС: Кладионица Моцарт објавила име фаворита за градоначелника Београда, у питању је напредњакуша ИРЕНА ВУЈОВИЋ

Autor: Фајтер / Бета.рс / 18.01.2018.

Кладионица Моцарт објавила је данас квоте за предстојеће београдске изборе, а фаворит за новог градоначелника је председница општине Савски венац Ирена Вујовић са листе "Александар Вучић зато што волимо Београд".

Квота да ће Ирена Вујовић бити нови градоначелник је 2,5 што значи да ће они који на њен избор буду уложили 100 днара, добити 250 динара у случају да преузме ту функцију.

Други фаворит са квотом три је садашњи градски менаџер Горан Весић, док је квота на то да ће Синиша Мали наставити да обавља функцију градоначелника Београда 3,5.

Следе носилац листе "Александар Вучић зато што волимо Београд" Зоран Радојичић са квотом четири, председник општине Нови Београд Александар Шапић са 4,5, бивши градоначелник Драган Ђилас са 5,5 и актуелни министар рударства из Социјалистичке партије Србије Александар Антић са 6,5.

Квота да ће Аја Јунг, балерина која је друга на листи "Александар Вучић зато што волимо Београд", бити градоначелница је 20, следе Андреја Младеновић са квотом 25, Саша Јанковић и Вук Јеремић са квотом 30, Драган Шутановац који има квоту 45, Зорана Михајловић 70, Лука Максимовић 200 а Војислав Шешељ 300.

Квота на лидере Либерално демократске партије Чедомира Јовановића, покрета Доста је било Сашу Радуловића и Двери Бошка Обрадовића је 500, колико износи и квота на директора Београдске филхармоније Ивана Тасовца.

Следе Живорад Николић са 700, Милан Гуровић, Светислав Гонцић, Бранислав Милићевић и Небојша Илић са 750 док Тома Фила, Јелица Сретеновић, Горан Грбовић и Александар Каракашевић имају квоте 950.

Избори за одборнике Скупштине града Београда одржаће се 4. марта.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti