Fajter

Politika

ДЕСЕТ ЉУТИХ ГУСАРА.... На напредњачком списку за "одстрел" чак ДЕВЕТ ФУНКЦИОНЕРА

Autor: Фајтер / Ало.рс / од 15.05.2018.

Девет функционера из Српске напредне странке налази се на списку за реконструкцију, а анализа коју је претходна два месеца вршио председник Извршног одбора Дарко Глишић полако се приводи крају, сазнаје један београдски таблоид близак врху СНС-а.

- Рок је крај маја, почетак јуна. За сада се на списку налази деветоро локалних функционера, али постоји могућност да листа буде дужа. Имена ће бити позната када Глишић заврши с анализом учинка, а након тога уследиће смена оних који се нису довољно залагали - објашњава наш извор и додаје да у табору СНС-а нико не жели прерано да лицитира именима функционера већ се чекају резултати анализе.

Да се пролећно чишћење у странци полако приводи крају потврдио нам је јуче и председник Извршног одбора СНС-а Дарко Глишић који није желео да говори о именима оних који ће бити смењени.

- Анализа учинка је у току и када све будемо сагледали, рећи ћу о којим локалним функционерима је реч. Након провере учинка, усвојићемо закључке и сменити оне чијим радом нисмо задовољни - казао је Глишић за „Ало!” и поручио да је непоштено да сада каже имена оних чијим радом странка није задовољна.

- Битно је да грађани знају да је наш локални функционер са најслабијим резултатима бољи од свих из опозиције који су тренутно на власти у неколико општина. Па само у Шапцу је државни ревизор нашао 500.000.000 ненаменски потрошених средстава. Чајетина је најзадуженија у Србији, а у Параћину опозиционари насиљем чувају скупштинску већину - истакао је он и додао да је поштење Александра Шапића свима познато.

Подсетимо, Дарко Глишић, председник Извршног одбора СНС-а, започео је почетком априла детаљну анализу учинка локалних функционера ове партије. Иако је Српска напредна странка на изборима који су одржани претходних месеци забележила убедљиву победу, функционери ове странке нису избегли детаљну процену њиховог труда и залагања.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti