Fajter

Politika

МИЛАН СТАМАТОВИЋ: "Власт покренула кампању ИГАРА БЕЗ ХЛЕБА, чланови Владе и напредњаци дефилују Севојном као на покретној траци"

Autor: Фајтер / Бета.рс / 12.02.2018.

Председник Иницијативног одбора Здраве Србије Милан Стаматовић оптужио је данас чланове Владе Србије и врха Српске напредне странке (СНС) да "као на покретној траци, дефилују Севојном" уочи локалних избора у тој општини.

Наводећи да је Севојно општина са највећим извозом по глави становника у Србији, Стаматовић је оценио да је власт уочи локалних избора у том месту покренула кампању "игара без хлеба".

"У само неколико дана, општином која броји тек 7.000 становника и има годишњи буџет од једва 18 милиона динара, већ су продефиловали потпредседница владе, председник Извршног одбора СНС-а, министар омладине и спорта а данас ће то урадити и премијерка", казао је Стаматовић.

Он је оптужио власт да је малинарима "украла најмање трећину прошлогодишњег рода" и да "десетине хиљада малинарских домаћинстава већ скоро годину дана лаже како ће проблем откупне цене решити нико други до (Александар) Вучић лично".



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti