Fajter

Politika

И ШЕКИ БИ ДА ГА УМОЧИ: Лидеру радикала не смета гола функционерка! (ФОТО)

Нишлијка из редова СРС-а довела је на стуб срама своју странку због експлицитних фотографија које су процуреле у јавност.

За функционерку СРС из Ниша Јелену Стојановић нема зиме, па је  показујући своје груди и задњицу, истакла све квалитете за које мисли да су значајни.

Амбициозна политичарка је у жижу јавности доспела пред саме изборе, кад су је медији представили као једину жену која је код радикала била кандидат за председника градске општине Пантелеј у Нишу.

Међутим, сада је ситуација мало другачија имајући у виду да се ова плавуша нашла усред секс-скандала, о чему сведоче еротске фотографије на којима је усликала сваки део свог нагог тела, које је објавио лист Афера.

Врх  СРС-а ову вест не доживљава нимало трагично, па лидер СРС Војислав Шешељ не види ништа спорно у томе што су у јавност процуриле вруће фотке његове функционерке.

- Нећу да је казним, што да је кажњавам. Лепа жена, па се сликала гола. Шта ту има лоше, што би то мени сметало? Те фотографије нису ни вулгарне, и то је њена приватна ствар - рекао је Шешељ.

Како је рекао, савет би му био да тужи медије који су објавили фотографије.
- Не верујем да је то објављено уз њен пристанак. Иначе, рекла ми је да због тих фотографија није имала проблем са супругом и децом - рекао је лидер СРС.

 



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti