Fajter

Politika

НЕМАЊА ШАРОВИЋ: "Радикали ће одржати скуп у Хртковцима, ако се Управни суд осрамоти својом одлуком, ми ћемо свакако ићи; Тамо није било рата, нити се ишта лоше десило"

Autor: Фајтер / Н1 / од 03.05.2018.

Функционер Српске радикалне странке Немања Шаровић изјавио је да ће радикали 6. маја у Хртковцим свакако одржати скуп, јер је то њихово грађанско право, док је функционер Демократске странке Радослав Милојичић изјавио да ће демократе поштовати одлуку надлежних па ће уколико и скуп ДС буде забрањен, у Хртковце ићи као слободни грађани.

Шаровић је за телевизију Прва казао да су се СРС жалили Управном суду на ново решење Министарства унутрашњих послова, којим је јуче поново забрањен скуп у Хртковцима.

"Што се тиче СРС, ми ћемо имати нормалан скуп. Ми идемо у Хртковце. Ако се Управни суд осрамоти и донесе другачију одлуку, ми ћемо свакако ићи у Хртковце", казао је Шаровић.

Додао је да је уверен да ће "победити и други пут пред Управним судом", јер је по закону и Уставу Србије сваки скуп дозвољен.

Шаровић је гостујући у емисији са Милојичићем, више пута упитао да ли зна име једног Хрвата из Војводине који је стављен у вагон и депортован.

"Зарад јефтиних политчких поена у стању су да целу земљу гурну у блато и кажу да је било рата у Хртковцима. Ево кажем није било рата, ништа се лоше није десило", казао је Шаровић.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti