Fajter

Politika

ЕВРОПА ЛУПИЛА ВАСПИТНУ? Председништво СНС после вишемесечног пренемагања "одлучило" - Само београдски избори!

Autor: Фајтер / Бета.рс / 11.01.2018.

Председник Српске напредне странке (СНС) Александар Вучић изјавио је да је председништво СНС одлучило вечерас да се уз београдске изборе не распишу ванредни парламентарни избори, јер је то у националном и државном интересу.

"Председништво СНС донело је одлуку да се свом снагом, одучношћу и храброшћу бори за победу на београдским изборима и да се не подржи одржавање ванредних парламентарних избора упркос чињеници да је у самој расправи било једнак или нешто већи број људи који су били за парламентарне изборе", рекао је Вучић на конференцији за новинаре у Београду.

Према његовим речима само два гласа била су против његовог предлога да у марту буду одржани само београдски избори, а остали су прихватили ту идеју.

СНС ће на београдске изборе изаћи на листи под називом "Александар Вучић Зато што волимо Београд", на којој ће бити Београђани који желе пристојан град и пристојну Србију, рекао је Вучић.

Он је рекао да на листи неће бити страначких ознака и да се ниједна странка неће помињати у имену листе.

"Не желимо да људи гласају због странке, већ по резултатима. Ми ћемо ићи са резултатима и плановима за будућност", рекао је Вучић и позвао грађане да гласају за оно што виде у Београду.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti