Fajter

Politika

ДОКТОР СЛИНА ЗНА ДА БРОЈИ!! Неша из Београда каже да му неће бити тешко да Шабићу одбројава дане до извињења?!

Autor: Фајтер / Б92.нет / од 24.10.2017.

Министар полиције Небојша Стефановић поново је преко Твитера писао поверенику за информације од јавног значаја и заштиту података Родољубу Шабићу.

"Неће ми бити тешко да наставим да бројим колико траје измишљање његово измишљање и колико већ дана упорно одбија да се извини полицији и грађанима", навео је Стефанвић.

Осим тога, министар је навео да Шабић "девет дана одбија да се извини".

"Напротив, најгрубље злоупотребљава полицију и наставља са својим измишљотинама. Он и даље неће да се извини полицији и грађанима за неистину коју је изнео, а онда и за наставак изношења неистина у континуитету", написао је Стефановић.

Шабић је навео да је 14. октобра његов стан посетила патрола униформисаних људи за које, како каже, мисли да су били полицајци. Додаје да су навели да је разлог њихове посете "некаква дивља градња" у његовом стану и да је то неистина.

Осим тога, он је саопштио да "представници власти упорно понављају неистину да је он било када и било где рекао "да полиција хоће да га ухапси", оценивши да је то смишљен покушај дестабилизације повереника као независне институције.

Комунална полиција објавила је да је по пријави грађана обишла стан Родољуба Шабића.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti