Fajter

Politika

ЧИТА ВОЛИ ТАРЗАНЕ: Дежурни СНС молер ПОДРЖАО БАТИНАШЕ који малтретирају грађане у име власти

Autor: Фајтер / Бета.рс / од 13.06.2017.

Када човек који нема сопствено мишљење да отворену подршку хулиганима и батинашима који малтретирају и физички насрћу на грађане сваки пута када за тим "има потребе", онда је јасно да су кроз уста овог (пра)човека изашли ставови његовог шефа.

"Пуна подршка за момке који су са скупа СНС који је био у складу са законом пријављен, ефикасно склонили оне који су дошли да провоцирају", навео је Ђукановић на Твитеру, а у другом твиту додао: "Стоп медијској хајци на младиће који су склонили оне који су свесно дошли на скуп СНС да изазивају инцидент".

Медијска хајка на младиће?!

Нити су младићи, нити се на те двокрилне барабе водила некаква медијска хајка. У питању је скретање пажње на чињеницу да диктатор попут сваког у историји има свој личне дивизије насилоника који туку, хапсе и малтретирају неподобну већину. 

Питање је дана када ће се ови одреди малоумних кримоса претворити у стрељачке, имајући у виду да овај ауторитарни режим веома брзо напредује ка Национал-социјалцистичкој странци Адолфа Хитлера, која је позната по свом дисциплиновању грађана сопствене земље. 

Дневни листови Данас и Курир објавили су у данашњим издањима фотографије за које тврде да доказују насиље над присталицама опозиције и медијима испред Скупштине Србије у центру Београда, на дан када је председник Александар Вучић полагао заклетву.

Та два дневника објавили су на насловним странама фотографије које показују насиље над присталицом неформалне групе "Против диктатуре" Марком Радосављевићем, новинарком Данаса Лидијом Валтнер и Милутином Марковићем, фоторепортером.

На фотографијама се види да их са скупа испред Скупштине силом одводе крупни мушкарци, кратке косе и с наочарима за сунце, а листови тврде да је полиција присуствовала, али да није реаговала.

То се десило 31. маја, у центру Београда, када су присталице опозиције покушале да се окупе испред Скупштине да би протестовале због ступања Вучића на дужност председника, а на истом месту се одржавао митинг подршке Српске напредне странке Вучићу.

Напад се догодио у тренутку када је новинарка Данаса узимала изјаву од једног опозиционара.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti