Fajter

Kultura

Вечерас у Новом Пазару Мини гитаријада

Autor: Фајтер / Агенције / од 19.05.2017.

Наступом "Неверних беба", победника прошлогодишње Зајечарске гитаријаде групе "Хаџи продане душе" и пет такмичарских бендова вечерас ће у Новом Пазару започети циклус мини гитаријада које ће се у још десетак градова одржати уочи рок фестивала у Зајечару.

Свирка у пешачкој зони, код Себиља, почеће у 19.30 наступом бендова из окружења, после којих ће се публици представити победници јубиларне 50. Гитаријаде ужички хард-рок састав "Хаџи продане душе".

Манифестацију ће затворити "Неверне бебе", чији је фронтмен Милан Ђурђевић један од промотера предстојеће зајечарске Гитаријаде.

Осим Новог Пазара, планирано је да се мини гитаријаде одрже и у Врању, Вршцу, Краљеву, Ваљеву, Новом Саду, Кикинди, Нишу и Чачку, а списак градова домаћина још увек није коначан.

Зајечарска Гитаријада одржава се од 29. јуна до 1. јула, а "роконачелник" оводишње манифестације је Радомир Михајловић Точак.

У ревијалном програму првог дана Гитаријаде наступиће "Бајага и Инструктори" и "Рибља Чорба", док ће другог дана свирати бендови "Д Култ" и "Хаџи продане душе".



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti