Fajter

Kultura

Егзит 2017: Спектакуларни ватромет на отварању

Autor: Фајтер/Агенције од 07. 07. 2017.

Егзит фестивал који се на Петроварадинској тврђави одржава 18. пут, синоћ је имао најспектакуларније отварање икада, уз 10-минутни ватромет какав дуго није виђен у Новом Саду.

Свечаност отварања Егзита почела је у 23 сата перформансом са темом обележавања 50 година "Лета љубави", што је и мото овогодишњег Егзит фестивал.

Присутнима се током тог 50 минутног спектакла обратио и Ник Вујичић и представници активистичког покрета Стендинг рок. Вујичић је поручио присутнима да поред свих препрека на које наилазе у животу морају да верују у себе. Он је поручио да новац и секс нису све у животу већ да је љубав најбитнија и да свако пре свега мора да воли и поштује себе, а онда и друге и свет око себе.

Након порука посетиоци су могли да уживају у 10-минутној сценско-музичкој представи у славу љубави да би уследио ватромет који је задивио све присутне.

Пола сата након поноћи почео је наступ звезде вечери Лијама Галагера бившег фронтмена бендова "Oasis" и "Beady Eye", који важи за једног од најпрепознатљивијих ликова у савременој британској музици, бројне фанове на Петроварадиској тврђави хитовима "Songbird" и "Im outta time", подсетио је на дане када је "Оасис" био један од најпопуларнијих бендова.

Програм на главном стејџу отворио је домаћи "Обојени програм" наког ког је наступио код нас све популарнији шкотски алтернативни рок бенд "Jesus and Mary Chain", који је добрано загрејао атмосферу у публици.

Већ годинама уназад МТС Денс арена привлачи све већи број посетилаца због изузетно квалитетног програма који је из године и годину све спектакуларнији, па је и синоћ тај стејџ био препун фанова који су већ надалеко чувеном Егзит енергијом допринели да наступи на тој бини, које је отворио Ендрју Мелера, буду прави спектакли.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti