Fajter

Fudbal

ТРЕНЕРСКИ: Српско "чудо од играча" направило КИКС који је Олимпик кошта гола! Ево шта је рекао тренер Марсеља након катастрофалне грешке Немање Радоњића (ВИДЕО)

Autor: Фајтер / Н1 / од 21.09.2018.

Тренер Марсеља Руди Гарсија пружио је подршку Немањи Радоњићу после грешке код другог гола Ајнтрахта из Франкфурта на старту Лиге Европе.

Радоњићево лоше испуцавање у 89. минуту било је увертира за оно што је уследило у наставку акције Немаца, коју је Лука Јовић крунисао победоносним голом - 2:1.

"Радоњић је направио грешку коју није смео. Али, то је грешка његове младости. Нови играчи морају брзо да се уклопе у наш систем. Рецимо, Дује Ћалета Цар је одиграо добар меч, међутим, мора да научи да реагује у одређеним ситуацијама као цео тим", казао је Гарсија.

Слично мишљење попут тренера Марсеља има и везиста тог клуба Максим Лопес.

       

"Свакоме то може да се догоди. Сви грешимо. Ту смо да помогнемо једни другима. Овакве ствари се дешавају у фудбалу", додао је Лопес.

Иначе, Радоњић је у игру против Ајнтрахта ушао у 72. минуту. То му је други меч за клуб са Велодрома од доласка. И прошлог викенда у Лиги 1 ушао је са клупе.

 

Фајтер / Н1 / од 21.09.2018.SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.

Povezane vesti