Fajter

Vesti

БРАТА МИ БРАТИСЛАВА! Буразер шефа БИА постављен за председника Надзорног одбора Клиничког центра у Нишу! "Питајте Лончара, он и мој брат се друже"

Autor: Фајтер / Б92.нет / од 25.12.2017.

Директор БИА Братислав Гашић рекао је за Јужне вести да не зна да је његов брат Бобан именован за председника Наџорног одбора нишког Клиничког центра.

Подсетимо, тај нишки портал је у суботу објавио да је Бобан Гашић, привредник из Крушевца, постављен на то место уместо Весне Миленковић, одлуком Владе Србије.

"Ја ту информацију немам. Најискреније, то морате да питате министра здравља Златибора Лончара. Он (Бобан Гашић) и Лончар се друже, пријатељи су, али ја немам ту информацију", рекао је некадашњи министар одбране.

Засад није познато шта је Бобана Гашића препоручило за ову одговорну позицију, а његов брат тврди да не зна шта је Бобан по струци - да ли је завршио вишу економску школу или факултет.

Иначе, по ономе што су новинари Јужних вести успели да сазнају, реч је о 42-годишњем успешном привреднику, власнику предузећа "БГ продукт" из Крушевца. Предузеће је, пише на њиховом сајту, основано 1996. године као "породична фирма", а данас је Бобан Гашић његов једини власник.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti