Fajter

Sport

ВРАЊЕШ ОСТАО БЕЗ ДВЕ ПЛАТЕ: Због Јелене Карлеуше отеран из Андерлехта и репрезентације, а сада плаћа казну од 100.000 евра! (ФОТО)

Autor: пера перић

Контроверзни фудбалер није отеран из АЕК, како пишу неки медији, али ће дебело платити нову аферу

Огњен Врањеш остаје играч АЕК Атине, али ће скупо платити дешавања из претходних десетак дана. Како сазнајемо, грчки клуб казнио је српског фудбалера са две плате, што износи готово 100.000 евра!

 

Челницима Атињана није се свидело то што су на друштвеним мрежама освануле фотографије с прославе Врањешовог рођендана у издању које не приличи професионалним спортистима. Када се на то надовезала Огњенова објава на Инстаграму у којој је користио не баш примерен речник алудирајући на ЈК (можете само да мастурбирате на ову ку*ву), уследила је жестока казна. Медији у Грчкој су спекулисали о суспензији, али руководство АЕК одлучило се за новчану глобу у виду две плате.

Ово није први пут да искусни фудбалер плаћа цену дешавања у вези са познатом певачицом. Из претходног клуба је чак и отеран јер нису желели да се име њиховог играча провлачи у оваквом контексту у медијима. Андерлехт није завршио сарадњу с Огњеном због фудбалских разлога, већ због ствари ван терена. Исти случај је и са репрезентацијом Босне и Херцеговине, чији је дрес Врањеш носио чак 38 пута. Баш скупа цена афере...



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti