Fajter

Sport

Кристал Палас декласирао Арсенал уз помоћ Миливоја

Autor: Фајтер / Мондо.рс / од 11.04.2017

Некадашњи играч Олимпијакоса Лука Миливојевић запечатио убедљиву победу против "тобџија" постигнутим голом у 68. минуту

Кристал Палас је после Челсија срушио још једног великана из комшилука, а Лука Миливојевић je из пенала у 68. минуту дао први гол у Премијер лиги, након трансфера из Олимпијакоса ове зиме.

Кристал Палас - Арсенал 3:0 (1:0), за бег домаће екипе од зоне испадања и нови ударац амбицијама "тобџија" да се и 20. пут заредом пласира у Лигу шампиона!

Није Арсенал играо толико лоше, далеко од тога да је био инфериоран, али је Кристал Палас био много умешнији у гол шансама.

Андрос Таунсенд у 17. минуту је неометан са само десетак метара затресао мрежу на асистенцију Вилфрида Захе, да би Џон Кабај у 63. минуту мајсторски лобовао Аргентинца Емилијана Мартинеза, трећег голмана у тиму Арсена Венгера, који је добио шансу услед повреда Чеха и Оспине.

У тим тренуцима је Арсенал већ био у врло тешкој ситуацији, а Миливојевић је пет минута касније са 11 метара запечатио четврти узастопни пораз црвено-белих на премијерлигашким гостовањима (Челси 1:3, Ливерпул 1:3, Вест Бромвич 1:3).

Кристал Палас, на другој страни, од доласка Луке Миливојевића има пет победа и два пораза и под вођством старог лисца Сема Алардајса не би требало да има проблема у даљем току борбе за опстанак.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti