Fajter

Politika

ТИШИНА И ЗВУК ПРЕБАЦИВАЊА ЛОПТЕ: "Разочарење и огорченост, знали смо да убице Оливера Ивановића никада неће бити нађене"

Autor: Фајтер / Б92.нет / од 15.05.2018.

Четири месеца од убиства лидера ГИ СДП Оливера Ивановића у Северној Митровици навршава се сутра, а у истрази нема помака.

"Разочарани смо и огорчени, иако смо од првог дана тврдили да убица никада неће бити нађен", рекла је функционерка ГИ Ксенија Божовић и изразила незадовољство јер се истрага, како је рекла, све више разводњава.

Божовићева је додала да Специјално тужилаштво позива сведоке које је основно тужилаштво већ испитало.

"Немам шта да кажем, четири месеца су прошла, а помака нема", рекла је она и додала да се само чује "пребацивање лопте" из Београда у Приштину и обрнуто.

По њеним речима, Београд апелује да му се пошаљу сателитски снимци, Приштина то стопира и не изјашњава се, а међународни представници ћуте.

Божовићева је као једини помак навела петицију ГИ СДП како би једна улица или трг у Северној Митровици добио име Оливера Ивановића.

До сада је прикупљено 1.500 потписа, које ће поднети на седници Скупштине града, рекла је она.

Оливер Ивановић је убијен 16. јанура испред просторија ГИ СДП са шест метака које су му испалили у леђа из аутомобила у покрету.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

nemanjakechina@gmail.com

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti