Fajter

Politika

ПЕТ ГОДИНА КАКЕ У НАШ ЖИВОТ, А САД У СВОЈЕ ГАЋЕ: Балша Божовић ИЗБОТОВАН док је покушавао да изнесе критику на рачун власти; "Никад их нисам видео уплашеније и несигурније"

Autor: Фајтер / Н1 / од 07.11.2017.

У Скупштини града Београда уочи почетка данашње седнице док је одборник Демократске странке Балша Божовић критиковао предложени ребаланс буџета за ову годину, више људи је стајало иза њега и добацивало док је говорио, чиме су истовреммено ометали рад новинара који су узимали изјаву од функционера ДС.

Окупљени су добацивали Божовићу о лошем раду претходне градске власти и држали фотографије на којима су приказани поџемни контејнери и рушевине нелегалног ромског насеља на Новом Београду.

Божовић је рекао новинарима да је такво понашање израз страха од истине и "велике нервозе" јер Александар Вучић, Синиша Мали и Горан Весић "знају да су пукли у Београду".

"Ово је последња шанса да покушају нешто да ураде пред градске изборе. Ово је страх, ово је њихова зебња, знају да су готови и да ће након ових избора отићи у историју", казао је Божовић и додао да СНС нема ниједан аргумент и да не дозвољава опозицији да каже било шта.

 



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti