Fajter

Politika

Најбољи рецепт за победу на БГ изборима? ПОХАПСИ СВЕ ПРОТИВНИКЕ! Након Драгана Ђиласа највљено и привођење АЛЕКСАНДРА ШАПИЋА, а ево пта је "скривио" први човек Новог Београда

Autor: Фајтер / Ало.рс / од 27.10.2017.

Управа криминалистичке полиције (УКП) тренутно води истрагу против Александра Шапића, председника општине Нови Београд, сазнаје "Ало!".

Према речима нашег извора из УКП-а, тренутно се испитује више случајева у вези са грађевинским дозволама и нелегалном градњом у Новом Београду и веома је вероватно да це Шапић убрзо бити ухапшен!

"И то заједно са сарадницима Ненадом и Александром. Прво ће бити подигнута оптужница, а онда ће уследити хапшење. И све то на основу чврстих доказа који постоје и стања које је затечено у општини Нови Београд, коју Шапић води", каже наш извор.

"Ало!" је пре неколико дана писао да је Александар Шапић, председник општине Нови Београд, саслушан у полицији због бројних кривичних пријава које су поднете поводом рада општине Нови Београд. Шапић је са својим оцем почетком месеца био на информативном разговору и тада је инспекторима одговарао на питања о кривичним пријавама у вези са општином Нови Београд, као и о нелегалној градњи у тој општини. Те пријаве су подносили различити људи и сама градска управа.

"Шапић се уредно одазвао позиву и стрпљиво одговарао на питања инспектора, а питања је заиста било много. Пристигле су бројне кривичне пријаве и полиција сада мора да испита сваку, а касније да проследи тужилаштву уколико утврди да постоји кривично дело", каже наш извор.

Александар Шапић за "Ало!" поручује да не зна да ли це бити ухапшен, али да сигурно "неће плакати и кукати ако се то деси".

"Све траје негде од априла, маја, тада је први пут ушла полиција у општину, као и буџетска и све друге инспекције. Више не знам шта испитују по разним пријавама, углавном градске управе. Весић је још тада јавно рекао да смо криви и да полиција то треба да још само утврди. Тада је кренуло. То што ја не кукам на сав глас о томе не значи да се ништа не дешава. И ви сте мене звали да ме питате за полицију, нисам сам о томе јавно говорио. Шта се ради у општини у последњих шест месеци, под којим смо притисцима са свих страна, знају само они који овде раде. Да ли ће ме ухапсити, стварно не знам. Ми се не плашимо истине, чисти смо као суза. Мада, не би било први пут да се неко хапси из политичких разлога, пошто је док нисам најавио самосталну кандидатуру за градоначелника све било ОК, а онда сам одједном постао Ал Капоне. Чак и ако се то деси, издржаћемо без кукања, јер верујемо да истина и правда морају да изађу на површину и победе, кад-тад", каже он.

 



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti