Fajter

Politika

НАДЕЖДА ГАЋЕ: Случај "пресечена колоне" ће се ИСПОЛИТИЗИВАТИ, јер је политичка сцена у Србији грознија од сапунице "Касандра"; Није у питању ПОКУШАЈ УБИСТВА већ класичан пример БАХАТОСТИ!

Autor: Фајтер / Н1 / од 04.09.2017.

Уредница Новог магазина Надежда Гаће сматра да ће се и случај када је "пресечена" колона возила председника Александра Вучића исполитизовати, јер је су политички скандали у Србији грознији од оних у некадашњој серији "Касандра"

Сматра да се ради о бахатости у вожњи, а да цео случај треба истражити до краја.

Колона возила у којој се налазио председник Александар Вучић "пресечена" је у суботу ујутру на кружном току Топчидерска звезда у Београду, а због угрожавања безбедности председника државе ухапшене су три особе. Блиц пише да возач "Бентлија" има пун досије и да је близак шкаљарском клану. Иначе, аутомобил је у власништву некашњег фудбалског репрезентативца Ивице Драгутиновића. На питање да ли очекује да ће истрага одговорити на сва питања у вези са овим случајем, Надежда Гаће каже да би то било поштено према грађанима Србије, јер председник државе ј епредседник државе.

Подсетила је да се инцидент догодио у раним јутарњим часовима, да је аутомобил вредан преко 200.000 евра, и да се кретао веома великом брзином.

"То говори о страшној бахатости која постоји у овом друштву", навела је.

Гаће подсећа да је и министар Стефановић рекао да, за сада, нема индиција да је то био напад. "Али, свеједно, могао је то да буде било који други грађанин", каже Гаће, додајући да у нашем друштву постоји енормна бахатост у саобраћају.

Не бих баш из тога извлачила да је то покушај убиства или неко упозорење председнику, наводи она, истичући да треба другачије водити политику безбедности саобраћаја.

Гаће сматра и да ће се и овај случај исполитизовати, јер за све што се догоди постоје одмах различита мишљења која иду до параноидних слика.

"Кад су политички скандали у питању, грознији су од оне серије "Касандра"... Политика је постала ријалити и скандал и имам осећај презрења и аверзије према таквим ситуацијама", наводи.



SKINI APLIKACIJU


Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.





Povezane vesti